Det skriver Motor magasinet 2013

Nyt Automatgearfirma

Engelske Peter Baldock har taget over efter Jørgen Kleiminger og Lotte Kirkman-Møller i Gilleleje.

Specialist

– Arbejdsmængden faldt noget sidst i 2012, men nu er det begyndt at komme igen. Jeg ser optimistisk på det nye år – dels skal jeg på flere kurser, og dels investerer vi i nyt udstyr, siger Peter Baldock fra Automatgearcentret Aps på Stæremosen i Gilleleje.

Per den 31. december 2012 har Jørgen Kleiminger og Lotte Kirkman-Møller besluttet at gå på pension, og de har derfor lukket deres firma, Automatgear Centret, som de har drevet siden 1990 i Gilleleje.

46-årige Peter Baldock, som er uddannet i automatgear og har været ansat som automatgear tekniker hos Jørgen Kleiminger siden 2002, har nu startet nyt firma under navnet Automatgear Centret Aps på samme adresse og efter samme model.

– Vi laver også manuelle gearkasser, men er specialist i de automatiske. Vi arbejder for værksteder over hele landet, forklarer Peter Baldock

16 år gammel kom Peter Baldock i lære som automatgearmekaniker i England, og blev hurtigt “the automatic man”.

24 år gammel startede han sin egen forretning i England med reparationer og renoveringer af automatgearkasser og drev dette firma indtil 1999, hvor han flyttede til Danmark.

I 2002 kom han i forbindelse med Automatgear Centret i Gilleleje og blev ansat som tekniker.

– Da udviklingen i automatgear og ikke mindst elektronikken til disse ændrer sig meget, er det påkrævet hele tiden at efteruddanne sig, påpeger Peter Baldock, der lige siden 2002 flere gange årligt har deltaget i seminarer og specialkurser i de nyeste automatgearkasser både i Tyskland, Holland, England og USA. Han er således i stand til at foretage fejlfinding og reparation samt renovering af alle typer automatgearkasser til person- og varebiler.

I det nye firma har han overtaget de to hidtidige medarbejdere, en afmonteringsmekaniker og en værkfører, mens også Jørgen Kleiminger fortsat giver en hånd med på kontoret.

/ Af
Michael Fibiger Nørfelt
Motor Magasinet – Jan. 2013

Kontakt os i dag!

Oplever du problemer med din automatgearkasse, og vil du høre nærmere omkring hvad vi kan gøre for dig, uanset om det er skylning af automatgearkasse, olieskift, reparation, samt renovering af gearkassen?

Så er du meget velkommen til at kontakte Automatgear Centret ApS. Kontakt os ved at ringe ind til (+45) 48 30 30 33 eller ved at sende en mail til info@automatgear.dk.