Olieskift på gearkasse (BlueMatyc Gennemskylle Maskine)

Olieskift på gearkassen

Har du brug for en certificeret gearkasse teknikker? Hos Automatgear Centret ApS står vi klar til at hjælpe dig, med at udføre olieskift på gearkasse. Eller evt. en gennemskylning.

Ikke alle ved det, men med tiden bliver olien i en automatgearkasse dårlig, og skal skiftes, gennemsnittet er: 60.000-100.000 km. for olieskift.

Normalt ved olieskift på din automatgearkasse, kan man kun skifte godt 50% af olien. Derfor er en gennemskylningsmaskine vejen frem, for at vi stort set får alt olien skiftet.

Olieskift med ”BLUEMATYC”

Men med en ny teknologi (BlueMatyc) Automatic Transmission Restoring Tool kan man skifte stort set 100% af olien på forholdsvis kort tid.

Hvilket gør at gearkassen fungerer meget bedre, og forhøjer sin levetid. Så hvis du har behov for et olieskift på din gearkasse, står vi klar til at hjælpe med denne teknologi.

Kontakt os for olieskift

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan gøre for dig eller har du eventuelle spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte Automatgear Centret Aps for en professionel olieskift på din gearkasse.

Du kan kontakte os ved at ringe ind til (+45) 48 30 30 33 eller ved at sende en mail til info@automatgear.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.