Automatgearkasser reparation – VW TF60-SN/09K specialister

VW TF60-SN/09K SPECIALISTER

Specialister i gearkasser!

Hos Automatgear Centret ApS har vi meget stor erfaring inden for renovering af VW Multivans gearkasser. Vi tilbyder reparation af automatgearkasser på hele Sjælland.

Har jeg en defekt gearkasse?

Et slidt ventil hus er oftest skyld i at koblingen brænder af, hvis den slipper i gearet eller hopper ud af gear. er det en defekt kobling, kontakt straks værkstedet !.

Nyt ventil hus og K1 kobling ”hver gang”

Hos Automagear Centret ApS, monterer vi altid et nyt ventil hus og en ny K1 kobling ved reparation af din gearkasse, dette sikre at din gearkasse kører optimalt og fungerer som ny.

Automatgearkasse reparation på en VW Touareg

Hvis den slår hårdt i gearet / skifter hårdt (ikke flydende overgang i gearene) eller rykker hårdt ved ”Kickdown”.

Så er din gearkasse defekt. Dette er typisk en kostelig affære, men ikke hos Automatgear Centret ApS, vi har nemlig løsningen til dig!

I stedet for at udskifte gearkassen eller ventilhuset, kan vi hos Automatgear Centret ApS, renoverer dit ventil hus, så det fungerer som nyt igen. Og dette til en fornuftig pris.

Kontakt os i dag, enten via vores kontakt formular/ E-mail info@automatgear.dk eller ring til os på tlf. (+45) 48 30 30 33.

Kontakt os i dag for reperation af automatgearkasser!

Oplever du problemer med din automatgearkasse, og vil du høre nærmere omkring hvad vi kan gøre for dig, uanset om det er skylning af automatgearkasse, olieskift, reparation, samt renovering af gearkassen?

Så er du meget velkommen til at kontakte Automatgear Centret ApS. Kontakt os ved at ringe ind til (+45) 48 30 30 33 eller ved at sende en mail til info@automatgear.dk.